Routebeschrijving

 

Parkeergelegenheid.
U kunt vrij parkeren voor de praktijk. Gelieve geen gebruik te maken van de oprit.

Vanuit Zeist
Wanneer u Bunnik binnen rijdt, komt u  over een bruggetje en gaat dan direct rechts. U gaat met de bocht mee naar links en rijdt rechtdoor. U bent nu in de Pr. Margrietstraat. De praktijk is aan uw linkerhand gelegen.

Vanuit Utrecht
Wanneer u via de Provincialeweg Bunnik binnen rijdt, volgt u deze weg tot de grote RK-kerk aan uw linkerhand. Hier gaat u linksaf, richting Zeist. Daarna neemt U de eerste straat links en dan eerste rechts. U bent nu in de Prinses Margrietstraat. De praktijk is aan uw rechterhand gelegen.

Via de snelweg, over Utrecht
Richting Arnhem aanhouden. Neem afslag Bunnik, afrit 19. Einde afrit linksaf. Volg nu de route vanuit Wijk bij Duurstede.

Vanuit Wijk bij Duurstede
U komt onder de snelweg door en neemt bij de tweede verkeerslichten de afslag naar rechts, de Schoudermantel. U volgt deze weg tot over het spoor en slaat bij de verkeerslichten rechtsaf richting Zeist. Daarna neemt U de eerste straat links en dan eerste rechts. U bent nu in de Prinses Margrietstraat. De praktijk is aan uw rechterhand gelegen.

Via de snelweg, komende uit de richting van Arnhem
Neem afrit 19, Bunnik. Einde afrit rechtdoor. Volg de weg tot over het spoor en neem de eerste stoplichten rechts, richting Zeist. Daarna eerste straat links en dan eerste rechts. U bent nu in de Prinses Margrietstraat. De praktijk is aan uw rechterhand gelegen.

Vanaf NS station Bunnik, 10-15 minuten lopen.
Wanneer u met de trein aankomt op NS station Bunnik, loopt u het perron af richting de spoorwegovergang. Hier kiest u de weg, die loopt langs het spoor, de Groeneweg. U volgt de Groeneweg richting het centrum van Bunnik. Na twee zij-wegen, volgt een viersprong. Hier gaat u naar rechts; u loopt op de Molenweg. U volgt de Molenweg richting de RK-kerk. Voor de kerk steekt u over en gaat naar rechts, voor de kerk langs. Op de kruising met verkeerslichten gaat u linksaf, richting Zeist. Daarna neemt U de eerste straat links en dan eerste rechts. U bent nu in de Prinses Margrietstraat. De praktijk is aan uw rechterhand gelegen.

Vanaf  bushalte ‘Stationsweg’, 5 minuten lopen.
Wanneer u met de bus in Bunnik komt, stapt u uit bij de RK-kerk. Op de kruising met verkeerslichten gaat u richting Zeist. Daarna neemt U de eerste straat links en dan eerste rechts. U bent nu in de Prinses Margrietstraat. De praktijk is aan uw rechterhand gelegen.